Genk wil Gent van podium stoten: "Derde plaats is ons doel!"

Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
Genk wil Gent van podium stoten: "Derde plaats is ons doel!"
Foto: © SC

Na de knappe overwinning tegen Anderlecht, mag Genk dromen van de derde plaats. Bij de spelers is het geloof in een stunt in de Ghelamco Arena alvast groot.

Gent en Genk maken zondag in een onderlinge finale uit wie derde wordt. De Limburgers moeten winnen om die laatste podiumplaats te grijpen. Technisch directeur De Condé liet al optekenen dat hij in een goede afloop gelooft en ook bij de spelers is het vertrouwen groot. Het zou dan ook een geweldig resultaat zijn voor de Smurfen.

"Ik geloof dat we die derde plaats zullen pakken", opent doelman Bizot het gesprek met Voetbalkrant. "Het is onze laatste wedstrijd en we zijn al zeker van die vierde plaats, zelfs als we verliezen hebben we nog een kans op een Europees ticket. Maar laat duidelijk zijn dat wij voor de kortste weg naar Europa gaan."

Igor de Camargo hoopt dat Genk buitenshuis zal schitteren. "Want op verplaatsing spelen is toch altijd nog wat moeilijker voor ons, dat is momenteel onze grootste tegenstander. We moeten over die twijfel stappen."

"Gent kan die tweede plaats nog pakken en de spelers zullen ook wel aan de Champions League denken. Zij hebben het thuisvoordeel, maar ze moeten Genk niet onderschatten. Die derde plaats is ons doel!"

"Wij hebben een ploeg met heel veel talent. We beschikken over een enorm potentieel en hebben de kwaliteiten om derde te eindigen", besluit de Camargo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties