Wilmots grijpt in: Laurent Ciman opgenomen in EK-selectie

Redactie
| 62 reacties
Wilmots grijpt in: Laurent Ciman opgenomen in EK-selectie

Volg België nu via WhatsApp!

Na Vincent Kompany, Bjorn Engels, Nicolas Lombaerts en Jason Denayer, geraakte ook Thomas Meunier geblesseerd vandaag. Marc Wilmots grijpt eindelijk in en roept Laurent Ciman op, die zat te wachten op reservelijst.

"Laurent Ciman komt bij de selectie", liet Marc Wilmots weten op Twitter. Het is de bondscoach zijn antwoord op de vele blessures in de defensie van de Rode Duivels. Vincent Kompany mist zeker het EK door een blessure aan de dij. Bjorn Engels kan meer dan waarschijnlijk niet spelen in Frankrijk. Nicolas Lombaerts, Dedryck Boyata en Jason Denayer kampen nog met problemen. Genoeg defensieve kopzorgen voor de bondscoach dus.

Thomas Meunier geraakte vanmiddag ook lichtjes geblesseerd, maar moet niet vrezen. Hij zou twee tot drie dagen out zijn. Toch grijpt Wilmots in en roept hij Laurent Ciman op. De verdediger zal aansluiten bij de groep in Zwitserland, waar de Belgen de volgende dagen een stage afwerken en een oefeninterland spelen tegen de Zwitsers. De Montreal Impact-speler stond op de reservelijst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties