Wouters hoopt op meer kansen bij Genk, maar: "Ik denk dat ze versterking zullen halen"
Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 7 reacties

Dries Wouters hoopt op meer speelminuten volgend seizoen bij Genk

Wouters hoopt op meer kansen bij Genk, maar: "Ik denk dat ze versterking zullen halen"
Foto: © photonews

Sebastien Dewaest geraakte niet speelklaar en dus kreeg Dries Wouters zondag tegen Charleroi een basisstek. De jonge verdediger hoopt volgend seizoen meer speelgelegenheid te krijgen bij de Genkse hoofdmacht.

"We hebben ons ticket voor de Europa League-voorrondes verdiend", stak Wouters van wal. "We lieten het afgelopen donderdag in Charleroi afweten, maar zondag hebben we dat hersteld. En de score had nog hoger kunnen oplopen want we hebben nog veel kansen laten liggen."

Wouters mocht al enkele keren opdraven in de Beker van België en kreeg nu ook een basisstek in een competitiewedstrijd. "Ik ben al blij met de kansen die ik tot nu toe heb gekregen. Hopelijk komen er volgend jaar nog meer kansen, al denk ik dat men de ploeg nog zal versterken", zo laat hij zijn twijfel toch blijken.

En nu examens

Ondertussen zit er voor Wouters -die het prima deed naast Kabasele tegen Charleroi- niets anders op dan zijn uiterste best te doen op training. "Ik werk hard en we zullen wel zien wat de toekomst brengt. Ik mag tevreden zijn over mijn prestatie."

Terwijl zijn Genkse collega's nu genieten van enkele weken vakantie, breekt er voor Dries Wouters nog een intensieve periode aan. "Ik begin met mijn examens. Ik studeer accountancy."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties