Reactie Høgmo: "Dit België kan iets doen op het Ek, alleen jammer dat ze geen backs hebben"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brussel
| 966 reacties
Høgmo: "Dit België kan iets doen op het Ek, alleen jammer dat ze geen backs hebben"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

België won zondagavond niet zonder moeite van sparringpartner Noorwegen. De bezoekende coach was tevreden met de prestaties van z'n team en vond ook gaten in de Belgische defensie.

“Ik ben vrij tevreden met de eerste helft", aldus Høgmo. "We gingen de rust in bij een 1-1 stand en als we de kansen optellen, was het zelfs 4-1 voor ons. Ook de eerste 20 min van de tweede helft waren goed."

De Noren kwamen op voorsprong, maar daarna zorgden Hazard en Ciman voor een Belgische zege. “We waren sterk op de counter en konden ook wat balbezit ontwikkelen, maar we waren wat vermoeid na de derde match in 1 week tijd.”

De Belgen scoren elke match één, twee, drie of vier keer. Dat is een geruststelling

-Høgmo

Volgens de oefenmeester van de bezoekers kunnen de Rode Duivels hoge ogen gooien op het Europees Kampioenschap in Frankrijk. “We speelden tegen een geweldig team met heel wat goeie spelers. Ik wens de Belgen veel succes op het EK en ik denk dat ze kunnen doorstoten. Ze scoren ook elke match één, twee, drie of vier keer.”

“De Belgen hebben spelers van wereldklasse en ze komen stilaan terug op niveau na een zwaar seizoen in de Premier League.” Toch zag ook hij de hiaten in de Belgische verdediging. “Ze hebben geen echte flankverdedigers, dat is jammer. Er lag wat ruimte in de rug van de verdediging, maar ik denk dat ze dat nog kunnen oplossen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties