UPDATE: YFC scoort en kust? Noémi komt zelf met het antwoord

Cédric De Volder Sander De Graeve
Cédric De Volder en Sander De Graeve vanuit Bordeaux
| 0 reacties
UPDATE: YFC scoort en kust? Noémi komt zelf met het antwoord
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een beeld die de wereld rondging. Yannick Carrasco had gescoord in de finale van de Champions League, liep naar zijn vriendin en kuste haar innig op de mond. Wat als de flankaanvaller ook raak treft in de EK-finale? Zijn vriendin geeft zelf het antwoord.

UPDATE: "De heisa heeft ons een beetje overvallen", aldus Noémi Happart in L'Avenir. "Hij zal me nu alleszins niet meer komen kussen. Waarom toen wel? Hij was gewoon een gelukkige man die zijn vriendin wou kussen."

"Iedereen stelt me dezer dagen die vraag", fronst Yannick Carrasco de wenkbrauwen. "Het is niet zo dat ik op voorhand had beslist om na een doelpunt naar Noémi te lopen."

"Bovendien is dat niet in elk stadion mogelijk", gaat de Rode Duivel verder. "Op San Siro zat mijn vriendin vlak naast het veld. Ik was op dat moment heel blij met mijn doelpunt en ik zag haar zitten."

Het is niet zo dat ik op voorhand had beslist om na een doelpunt naar Noémi te lopen

Yannick Carrasco

Maar toch is het iets om te herhalen in de EK-finale, vooral dat doelpunt. "Het is alleszins onze bedoeling om heel ver te komen in het toernooi. En als ik scoor? Dan laat ik me leiden door de euforie van het moment."

We stelden overigens drie vragen aan Yannick Carrasco. Opgelet! Het laden van de video kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties