Stoppen bij de Rode Duivels of niet? Nicolas Lombaerts reageert op de geruchten

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Bordeaux
| 3 reacties
Stoppen bij de Rode Duivels of niet? Nicolas Lombaerts reageert op de geruchten
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat met de toekomst van Nicolas Lombaerts bij de Rode Duivels? De verdediger moest vrijdag noodgedwongen het oefenkamp van de nationale ploeg in Le Haillan verlaten. Bij aankomst op Zaventem reageerde hij kort.

Bondscoach Marc Wilmots gaf al uitleg bij de beslissing om Lombaerts weer naar België te sturen. (Dat kan u hier nog eens lezen) Her en der werd gesuggereerd dat de achterhoedespeler van Zenit de Duivels misschien wel voor bekeken houdt na wat er zich deze EK-campagne afspeelde.

Op de terugweg richting thuisland sprak een ontgoochelde, ietwat gefrustreerde, Lombaerts bij VRT Nieuws over zijn verplichte vertrek. "Ik heb er altijd in geloofd dat ik fit zou raken, dat heb ik ook altijd gezegd", aldus de centrumverdediger in een snelle reactie. "Volgens de dokters was dat blijkbaar onmogelijk."

"Of er iets gebroken is in de relatie met Marc Wilmots? Hopelijk denkt hij nog aan mij richting het WK

"Of er iets gebroken is in de relatie met Marc Wilmots? Ach neen, dit is een beslissing die de coach moest nemen. Hij liet zich adviseren door andere mensen, maar we zullen nooit weten of het de juiste was. Ik blijf beschikbaar voor de nationale ploeg. Hopelijk denkt de bondscoach nog aan mij", besloot Lombaerts die droomt van het WK in zijn tweede thuisbasis Rusland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties