Reactie Ramsey waarschuwt Engeland: "We pakken weinig goals, werken ons kapot én hebben kwaliteit voorin"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Bordeaux
| 0 reacties
Ramsey waarschuwt Engeland: "We pakken weinig goals, werken ons kapot én hebben kwaliteit voorin"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Even ging zijn nummer in het rood de lucht in, maar het betrof een fout van de arbitrage. Maar goed dat Aaron Ramsey niet gewisseld werd, want hij struikelde zich naar de assist op de winning goal van Robson-Kanu.

"Wat? Ik? Neen", zo luidde zijn reactie vanop het veld. De mensen aan de zijlijn hadden het ook op tijd door en dus werd de juiste wissel doorgevoerd. Niet nummer tien, maar wel nummer twintig (Williams) moest immers het veld verlaten.

"Dit was een fantastische prestatie", aldus Ramsey. "Het was belangrijk om goed te verdedigen en die redding op de lijn van Davies was een kantelmoment. Als die bal erin ging, hadden we iets voorgehad."

"De fans waren fantastisch, het volkslied was ongelooflijk. Petje af voor hen. Ze doen het altijd en nu opnieuw, we hebben echt geweldige supporters", gaf de geblondeerde ster van Arsenal nog een pluim aan de talrijke, rumoerige, Welshe supporters.

Nu wacht aartsrivaal Engeland in de tweede wedstrijd. "Het is niet makkelijk om tegen ons te scoren, we werken ons kapot voor elkaar én we hebben kwaliteit voorin. Hopelijk kunnen we dit verderzetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties