SK Beveren en VZW Eskabee 1935 slaan handen in elkaar en maken opnieuw mensen gelukkig

Redactie
| 0 reacties
SK Beveren en VZW Eskabee 1935 slaan handen in elkaar en maken opnieuw mensen gelukkig

YB SK Beveren is meer dan een voetbalclub. De geelhemden hebben het hart op de juiste plaats zitten. In samenwerking met VZW Eskabee 1935 werd 1.000 ingezameld én aan goede doelen geschonken.

Tijdens het voorbije voetbalseizoen werd maar liefst 1.000 euro ingezameld met een vlaaienverkoop. Die zuurverdiende centjes verdwenen niet in de clubkas, maar werden aan goede doelen geschonken.

De helft van het bedrag ging naar Auti-voetbalclub U-Nited VZW. De organisatie - bestaande uit ouders en vrijwilligers - zorgt ervoor dat kinderen met autisme of een aanverwante stoornis ook de kans krijgen om te voetballen.

Ook Heilig Hart Deinze, een instelling voor personen met een verstandelijke beperking, kreeg een cheque van 500 euro. Op die manier kunnen de kinderen aldaar op de best mogelijke manier verzorgd worden.

Pluim op de hoed!

Beide organisaties hebben een band met één van de medewerkers van YB SK Beveren. We willen alleszins een pluim op de hoed steken van de mensen die ervoor gezorgd hebben dat de wereld er vandaag weer iets mooier uitziet!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties