Haalt Kortrijk zijn spits van 4 miljoen terug naar België?
Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties

Haalt KV Kortrijk Kenneth Zohore, de spits van 4 miljoen, terug naar België?

Haalt Kortrijk zijn spits van 4 miljoen terug naar België?
Foto: © Photonews

KV Kortrijk versterkte zich vorig seizoen met een speler die maar liefst vier miljoen euro kostte: Kenneth Zohore. De Deense spits werd onmiddellijk uitgeleend aan het Welshe Cardiff City, maar... hoe ziet zijn toekomst er eigenlijk uit?

We keren voor alle duidelijkheid nog eventjes terug in de tijd. Op Transfer Deadline Day begin februari versterkte Kortrijk zich met Zohore, een spits die volgens Deense bronnen om en bij de 4 miljoen euro kostte.

De West-Vlaamse club verhuurde de speler echter onmiddellijk door aan Cardiff City. Waarom? Omdat de Welshe club van Vincent Tan geen transfers mocht doen. Iets wat de Maleisische eigenaar van zowel Cardiff als Kortrijk dus handig wist te omzeilen.

Geen indruk gemaakt bij Cardiff, maar Zohore blijft er wel

Zohore liet geen onuitwisbare indruk na in de Engelse tweede klasse, al trekt hij binnenkort wellicht wel naar de Olympische Spelen met de Deense selectie. Er rest ons dan tot slot nog één vraag: waar speelt Zohore volgend seizoen?

Het antwoord is eigenlijk simpel: opnieuw bij Cardiff City. Dat vernam onze redactie uit zeer betrouwbare bron. Kortrijk mag op papier dan wel de rechtmatige eigenaar van Zohore zijn, toch lijkt het in de verste verte niet de bedoeling dat hij ooit een wedstrijd voor de Belgische formatie van Tan zal spelen. Een vreemd verhaal. Niet?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties