Simaeys gelooft in de kansen: "OH Leuven behoort tot kransje kanshebbers"

Redactie
| 4 reacties
Simaeys gelooft in de kansen: "OH Leuven behoort tot kransje kanshebbers"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met Jeroen Simaeys heeft OH Leuven een bekende naam binnengehaald. De verdediger ligt momenteel nog even in de lappenmand, maar heeft veel honger om de fusieclub de weg te tonen.

Vier jaar Club Brugge, drie jaar KRC Genk en dan nog eens buitenlandse lucht opsnuiven in Rusland. We willen maar zeggen: OH Leuven heeft met Jeroen Simaeys een ervaren pion naar Den Dreef gehaald.

Bovendien kent de verdediger het huis. In 1994 tekende hij een eerste aansluitingskaart bij de club, tussen 2002 en 2005 droeg hij het shirt van OHL. "Ik vertrok destijds bij een amateurclub, ondertussen is Leuven een ware profclub geworden."

Die neusbreuk is heel jammer. Ik wil doortrainen én spelen

Jeroen Simaeys

Toch is het nog even wachten op het debuut van Simaeys. De 31-jarige verdediger liep bij zijn tweede training een neusbreuk op. Een operatie is onvermijdelijk. "Heel jammer. Ik wil doortrainen en spelen."

De ambitie is dan ook heel duidelijk: de terugkeer naar de pintjesliga. "Maar vijf van de acht clubs willen promoveren", besluit Simaeys in Het Laatste Nieuws. "Kijk maar naar de slagkracht van Antwerp FC. Maar ook OHL behoort tot het kransje kanshebbers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties