Duidelijk signaal van Anderlecht: Defour is kapitein tegen Rostov

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 0 reacties
Duidelijk signaal van Anderlecht: Defour is kapitein tegen Rostov
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht geeft een duidelijk signaal af naar zijn supporters toe: ze willen Steven Defour ten alle koste houden. Ondanks de strubbelingen van een minderheid van de fans maakte René Weiler hem kapitein tegen Rostov.

Zaterdag droeg Sébastien De Maio de aanvoerdersband nog omdat Steven Defour op de bank zat. Maar het plan lijkt toch te zijn om met Defour als kapitein het seizoen door te gaan. Daarbij is het nog steeds niet zeker dat Defour gaat blijven. Een avontuur in het Midden-Oosten is nog steeds niet uitgesloten.

Defour sluit een transfer naar het Midden-Oosten niet uit

Wel nieuw: Defour staat zelf niet weigerachtig tegenover een transfer ver weg, waar hij veel geld kan verdienen. Vanuit de Premier League is er ook interesse, vooral van Southampton, maar die zouden niet de transferprijs willen betalen die Anderlecht vraagt.

Anderlecht is alvast aan een serieus charme-offensief begonnen richting zijn middenvelder. Ze proberen hem te overtuigen met veel argumenten, onder meer dat zijn taak nog niet volbracht is en dat hij dit seizoen alle kritikasters lik op stuk kan geven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties