Opmerkelijke transfer in 1B: Antwerp ziet speler naar zijn ex-club vertrekken

Timothy Collard
Timothy Collard
| 19 reacties
Opmerkelijke transfer in 1B: Antwerp ziet speler naar zijn ex-club vertrekken
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Komend weekend wordt ook in tweede klasse - 1B zoals de competitie voortaan zal heten - het startschot gegeven. Royal Antwerp FC is dé te kloppen ploeg, en één speler in het bijzonder zal zich wel willen bewijzen tegen de oudste club van ons land: Cédric Fauré.

De spits keert na een niet zo geslaagde passage bij The Great Old namelijk terug naar zijn ex-club Union Saint-Gilloise. De 37-jarige ex-speler van Sporting Charleroi verbrak zijn contract bij Antwerp en gaat nu dus opnieuw aan de slag bij de club die hij vorige winter pas verliet.

Fauré beseft ook dat hij enkele maanden terug niet de beste keuze maakte door voor Antwerp te kiezen. “In de sport in het algemeen en in het voetbalmilieu in het bijzonder, moeten we soms keuzes maken die niet de beste blijken te zijn. Men is niet altijd meester van zijn lot”, zegt de ervaren rot.

"Antwerp trok me aan om Union te verzwakken"

Cédric Fauré

“Ik geloof echt dat Antwerp FC me vooral aangetrokken had met de bedoeling Union te verzwakken. Vandaag wil ik de fans gewoon zeggen dat ik spijt heb van mijn keuze en ik hoop dat ze me weer volop gaan steunen. Ze moeten weten dat ik in ieder geval erg blij ben om terug te zijn”, besluit Fauré.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties