Degryse prikt naar Van Holsbeeck: "Wie Nuytinck en Kabasele moet gebruiken in de spits, heeft niets in Champions League te zoeken"

Redactie
| 20 reacties
Degryse prikt naar Van Holsbeeck: "Wie Nuytinck en Kabasele moet gebruiken in de spits, heeft niets in Champions League te zoeken"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht ging pijnlijk onderuit tegen Rostov. En dus ziet paars-wit de vetpotten van de Champions League aan zich voorbijgaan. De analisten voorspellen nu nog meer problemen: "Het gezeik van de transfers."

"Anderlecht was absoluut niet klaar voor de Champions League. Ze worden er gewoon uitgelopen, De Maio draaide verkeerd en Appiah stond te ver", aldus Marc Degryse. Of zoals Johan Boskamp het verwoordde: "Een vrachtwagen draait sneller dan De Maio."

"Je kan niet alles op de trainer steken: met deze vier achteraan heb je altijd problemen. En wie Nuytinck en Kabasele als spits moet gebruiken? Die heeft niets te zoeken in de Champions League. Ook Van Holsbeeck moet eens kijken", pikt Degryse opnieuw in bij 2Be.

Een vrachtwagen draait sneller dan De Maio - Johan Boskamp

De uitschakeling gaat ook zijn gevolgen hebben vrezen de analisten. "Nu krijg je weer dat gezeik over transfers", aldus Boskamp. "Het is een zwakke ploeg op dit moment en er gaan spelers willen vertrekken. Okaka, Praet, Defour, ..."

Degryse ziet het somber in: "Ze gaan versterkingen moeten halen, los van de spelers die nu zullen willen vertrekken. Het zal nog moeilijk worden voor Anderlecht de komende maand. Hopelijk hebben ze een goede loting, want het zal al moeilijk genoeg zijn om door te stoten in de Europa League."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties