Reactie Preud'homme stoorde zich aan één iets: "Het is niet de eerste keer dat Proto dat doet"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Oostende
| 12 reacties
Preud'homme stoorde zich aan één iets: "Het is niet de eerste keer dat Proto dat doet"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge liep reeds op speeldag 2 tegen zijn eerste nederlaag van het seizoen aan. Een zure nederlaag, zeker als je weet dat de stand in minuut 90 nog 0-0 was. Michel Preud'homme zocht na de match naar redenen voor het puntenverlies.

“De analyse van deze match is heel simpel”, opende Preud’homme zijn betoog. “Als je ziet wat er gebeurde tijdens de eerste negentig minuten en je bekijkt wat er gebeurde in de laatste twee minuten, tja… Dan was een gelijkspel een terechte uitslag geweest.”

De trainer van Club zag twee ploegen die kansen kregen. “We zijn allebei gevaarlijk geweest. We maakten zeker en vast geen aanspraak op meer dan één punt, omdat we voorin te slordig waren. Het ontbrak ons in de offensieve linie aan beweging, vinnigheid en snelheid.”

"We hadden voor de match nog beelden van Proto laten zien..."

Michel Preud'homme

En in minuut 91 kreeg blauw-zwart een mokerslag van jewelste. Een doelpunt na een counter, iets waar Preud’homme zich nog het meest van al aan leek te storen. “Het is niet de eerste keer dat Proto snel en ver uittrapt na een stilstaande fase. Daar hadden we voor de match nochtans beelden van laten zien.”

“Spijtig genoeg slikten we dan toch een doelpunt op die manier. We zijn in de fout gegaan, en dat had niet gehoeven. Vier op zes na twee uitwedstrijden had voldoende geweest”, besloot de oefenmeester van Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties