Reactie Zulte Waregem freewheelt naar zes op zes: "Wat gaat dat zijn als we eens goed spelen?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Beveren
| 16 reacties
Zulte Waregem freewheelt naar zes op zes: "Wat gaat dat zijn als we eens goed spelen?"
Foto: © photonews

Zulte Waregem won net als vorig weekend erg makkelijk. Tegen Waasland-Beveren moest het opnieuw niet schitteren noch het gaspedaal induwen. Het team van Francky Dury is klaar, zoveel is duidelijk. Dat zag ook Sammy Bossut vanuit z'n doel.

“We hadden het er in de kleedkamer over. ‘Wat gaat dat zijn als we eens goed spelen’, zei Davy De fauw tegen mij”, aldus de doelman van Zulte Waregem. “Hoe je ze wint, maakt voor mij niet uit, zolang we die punten maar pakken.”

Er staat wel iets bij ons centraal

Het had er helemaal anders kunnen uitzien. In de beginminuten kwam Waasland-Beveren twee keer dichtbij de voorsprong. “Het was een pracht van een schot van Marquet en Gano kwam vlak voor m’n neus. Gelukkig werkte hij niet goed af. Al bij al was het goed dat we verwittigd werden op die manier.”

Het middenveld van Zulte Waregem maakte het verschil. “Meite is een heel sterke speler en Lukas Lerager heeft ook dat inzicht al. Er staat wel iets bij ons centraal.” Volgende week wacht Standard. “Met onze spionkop opnieuw achter ons in de nieuwe tribune én in de tribune aan de overkant hebben we twee nieuwe wapens.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties