Raman over zijn (gedwongen?) vertrek bij Gent: "Ik wou supergraag blijven"

Redactie
| 4 reacties
Raman over zijn (gedwongen?) vertrek bij Gent: "Ik wou supergraag blijven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benito Raman maakte een toch vrij besproken overgang van AA Gent naar Standard. Iedereen had gedacht dat hij dit seizoen een nieuwe kans ging krijgen bij de Buffalo's, maar blijkbaar dachten ze er daar anders over.

Raman zou niet meer kunnen functioneren hebben bij Gent omdat het niet meer boterde met Hein Vanhaezebrouck. "Of ik zelf weg wilde bij Gent? Nee, ik wou supergraag blijven. Na dat slecht jaar wilde ik tonen dat ik weer de speler kon zijn waarmee ze kampioen zijn geworden. Zij zagen dat anders. Ik ga niet zeggen dat ik werd weggeduwd, maar ik voelde niet veel vertrouwen meer van de coach", vertelt Raman.

Raman beseft ook dat hij zijn aandeel daar in had. "Dan beslisten we samen om uit elkaar te gaan. Spijtig, maar ik heb er heel mooie momenten beleefd. Al was mijn laatste jaar niet goed genoeg", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Er zijn momenten die hij niet kan vergeten en er zijn momenten die ik niet kan vergeten, maar bij mij werd dat net iets te veel

Met Vanhaezebrouck zal hij altijd een aparte relatie hebben. "We hebben de eerste drie jaar goed gewerkt en alleen het laatste was minder. Oké, er zijn momenten die hij niet kan vergeten en er zijn momenten die ik niet kan vergeten. Dat is bij elke persoon zo, maar bij mij werd dat net iets te veel", aldus Raman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties