'Galatasaray wil stevig uitpakken en nu ook een Rode Duivel aan de haak slaan'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
'Galatasaray wil stevig uitpakken en nu ook een Rode Duivel aan de haak slaan'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Galatasaray versterkte zich onlangs met Luis Pedro Cavanda, maar de Turkse topclub lijkt nog een Belg in huis te willen halen. Volgens de laatste geruchten heeft 'Cim Bom' zijn oog laten vallen op... Marouane Fellaini.

Manchester United realiseerde deze zomer al heel wat grote transfers, maar toch leek dat op het eerste zicht geen gevolgen te hebben voor Marouane Fellaini. José Mourinho stelde onze landgenoot op in de Community Shield en ‘Big Fella’ leek in de plannen van de Portugees te passen.

Maar nu lijkt er plots toch weer een transfer in de maak voor de Rode Duivel. Zo zou de Turkse topclub Galatasaray een oogje hebben op Fellaini. De club is nog op zoek naar een centrale middenvelder met naam en faam en onze landgenoot past binnen het gezochte profiel. Dat melden diverse Turkse media.

Mikel en Tiote zijn de andere opties

Al wedt Cim Bom wel op meerdere paarden. Zo volgen de Turken ook de prestaties van John Obi MIkel (Chelsea) en Cheick Tiote (Newcastle United) op de voet. Afwachten dus wat Mourinho en Fellaini denken van de interesse van Galatasaray.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties