De Griekse nieuwkomer van Malinwa charmeerde: "Ik kan nog beter"

De Griekse nieuwkomer van Malinwa charmeerde: "Ik kan nog beter"
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen speelde 0-0 gelijk tegen KV Kortrijk. Een van de aanvallende lichtpuntjes aan Mechelse zijde was de Griekse nieuwkomer Dimitris Kolovos. De middenvelder deed het goed in zijn eerste basisplaats voor Malinwa. "Maar ik kan nog beter."

Kolovos mocht in de plaats van Croizet aan de match starten: “Achter de diepe spits, dat is ook mijn beste positie wel. Yohan is ook een goede speler, de concurrentie kan ons enkel sterker maken”, aldus de Griekse aanwinst.

Die snel in de match wel van flank moest veranderen door de rode kaart van Schouterden: “Het was zeker niet makkelijk met tien man, ik moest ook vrij veel defensief werk opknappen. Makkelijk was het zeker niet.”

"Groei naar mijn beste vorm toe na hamstringprobleem in voorbereiding"

“Links, rechts of centraal: uiteindelijk maakt het met ook niet te veel uit. Als de ploeg punten pakt, dan ben ik ook al tevreden. Ik wist tijdens de week dat ik zou spelen en ben blij met de kans die ik van de coach kreeg.”

Kolovos liet al enkele erg mooie dingen zien, maar is zeker nog niet aan het einde van zijn mogelijkheden: “Ik kan zeker nog beter en efficiënter worden. Ik had een probleem met mijn hamstrings tijdens de voorbereiding, maar groei nu stilaan naar mijn beste vorm.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties