Allijns knipoogt naar Brugge: "We zijn het natuurlijk gewend"

Redactie
| 3 reacties
Allijns knipoogt naar Brugge: "We zijn het natuurlijk gewend"
Foto: © Photonews

KV Kortrijk won gisteren van Club Brugge. Voorzitter Joseph Allijns bleef er wel nuchter onder, maar ging toch van zijn avond genieten. En hij had nog nieuws en een grapje in huis.

"Dit is een stunt. Nu ja, tegen Club winnen is natuurlijk een gewoonte voor ons, maar vorig jaar werd de traditie toch even verbroken. Door de kalender hadden we een moeilijke start, maar we pakken vijf op twaalf. Dat is onze beste start in drie jaar. Ik ben ongelooflijk tevreden", vertelde Allijns na de wedstrijd.

Kortrijk leek een grijze middenmoter te gaan worden, maar daar wil Allijns niet van weten. Hij gaat voor meer. "Ik ben ambitieus. We runnen de club zo goed mogelijk met de middelen die we hebben. We willen zeker kandidaat zijn voor Play-off I. Het is niet leuk om in de voorbeschouwingen te zien dat KV Kortrijk vaak als grijze muis bestempeld wordt."

We hebben wonderbaarlijke voetballers en er komen nog vier versterkingen bij

Allijns heeft daar ook iets voor over. "We hebben wonderbaarlijke voetballers en er komen nog vier versterkingen bij. Ik ga de namen nog niet noemen, maar het zijn spelers die we weg halen bij Belgische clubs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties