"Ik hoop dat de club op mij rekent om Kums te vervangen", maar nu zelfs niet in de Europese selectie

Redactie
| 8 reacties
"Ik hoop dat de club op mij rekent om Kums te vervangen", maar nu zelfs niet in de Europese selectie
Foto: © photonews

Rob Schoofs staat niet op de Europese lijst voor AA Gent. Een veeg teken en een beetje bizar ook gezien het vertrek van Sven Kums. Waar staat de vriendelijke middenvelder nu in de pikorde?

“Mocht Sven vertrekken, dan vind ik wel dat ik de kwaliteiten heb om te kunnen spelen. Als hij zou vertrekken, dan hoop ik dat de club op mij rekent om hem te vervangen”, aldus Rob Schoofs een maandje geleden nog in Het Nieuwsblad.

“Voor mijn situatie als voetballer zou het misschien beter zijn als Sven zou vertrekken.” Niet dus, want AA Gent nam in allerijl nog twee Nigeriaanse middenvelders binnen en zette Schoofs niet eens op de Europese lijst.

Rob Schoofs kwam over van STVV

Dat laatste is ook een beetje pech, want Schoofs is geen eigen opgeleide speler en komt zo minder makkelijk op de lijst dan Hannes Van Der Bruggen, wél een jeugdproduct van Gent. Dat legde Hein Vanhaezebrouck al uit.

Maar het blijft de vraag waar Schoofs nu concreet in de pikorde komt. Moet hij twee Nigerianen voor zich laten? Dan is dat toch iets anders dan wat hij enkele maanden geleden had voorgesteld bij een overstap naar de Buffalo's.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties