T1 ad interim triomfeerde met KV Mechelen in afwachting van Ferrera: "3 op 3 is een mooi gemiddelde"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Mechelen
| 9 reacties
T1 ad interim triomfeerde met KV Mechelen in afwachting van Ferrera: "3 op 3 is een mooi gemiddelde"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tom Caluwé heeft zijn debuut als T1 ad interim goed doorstaan. De assistent-coach loodste KV Mechelen, in afwachting van de komst van Yannick Ferrera, naar een eerste thuiszege.

"Een 3 op 3. Dat is een mooi gemiddelde", lachte Caluwé zaterdagavond na afloop. De assistent-coach liet eerder weten het hoofdtrainersschap niet te ambiëren en zat deze week met Ferrera rond de tafel om de Mechelse toekomst te bespreken.

Ik besef dat het bij een coachwissel niet altijd zo loopt

"De club wil iets opbouwen, dan is het logisch dat de leden van de sportieve staf die hier al even zitten bij de besprekingen betrokken worden. Al besef ik maar al te goed dat dit bij een coachwissel niet altijd zo loopt. Ik moet dan ook de club bedanken dat men met mij door wil."

Tot slot gaf Caluwé toe dat met de eerste zege Achter de Kazerne een portie geluk gemoeid was. "STVV voetbalde enorm goed. Het verschil lag vandaag in de efficiëntie. We hebben nu 11 op 18. Vooraf waren de spelers er zich van bewust hoe belangrijk deze wedstrijd was in aanloop naar het moeilijke programma dat volgt."

Caluwé feliciteert zijn spelers voor de felbevochten zege
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties