Club Brugge wil vlammen in Champions League: "Een heel jaar voor gewerkt, nu gaan we er dan ook vol voor"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 6 reacties
Club Brugge wil vlammen in Champions League: "Een heel jaar voor gewerkt, nu gaan we er dan ook vol voor"
Foto: © Photonews

Woensdagavond is het zover: dan neemt Club Brugge het in zijn eerste wedstrijd van deze Champions League op tegen Leicester City. De Belgische landskampioen wil de rug rechten na enkele moeilijke weken. Michel Preud'homme gelooft alvast in zijn ploeg.

“Leicester City heeft een hele goeie ploeg met goeie spelers. Het is zeker en vast geen ploeg die enkel en alleen de lange bal hanteert”, stak Preud’homme van wal op het persmoment voorafgaand op de confrontatie met de Engelse kampioen.

“Ze respecteren de basiswaarden van het voetbal en koppelen dat aan hard werken en een goeie mentaliteit. Leicester bewijst vooral één ding: als je met de juiste mentaliteit op het veld komt, dan kan er heel erg veel”, zette Preud’homme zijn eigen ploeg met een prikje onder water nog wat extra op scherp.

"Of ik teken voor een gelijkspel? Je weet nooit hoe een wedstrijd zal verlopen"

Michel Preud'homme

Ondanks het mindere spelpeil van blauw-zwart, weigert Preud’homme op voorhand te tekenen voor een gelijkspel. “Je weet nooit hoe een wedstrijd zal verlopen. Dus dat moeten we afwachten. We hebben een heel seizoen lang gevochten om de Champions League te bereiken. Nu we hier zijn, gaan we er dan ook vol voor.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties