Kums, Depoitre en Sels lieten Milicevic 'achter': "Misschien is dat de reden dat niemand me contacteerde"

Redactie
| 0 reacties
Kums, Depoitre en Sels lieten Milicevic 'achter': "Misschien is dat de reden dat niemand me contacteerde"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent begint dit seizoen in de Europa League aan een avontuur richting Europese lente. Na de geweldige campagne in de Champions League vorig jaar wordt dat wennen. Zeker aangezien er enkele sterkhouders vertrokken. "We zijn onze ruggengraat kwijt."

Danijel Milicevic beseft het: dat Sven Kums, Laurent Depoitre en Matz Sels zijn vertrokken? Dat is een aderlating. "Ze waren alledrie outstanding in de Champions League, we zijn onze ruggengraat kwijt."

Milicevic: "Sven, Lolo en Matz verdienden hun transfer"

"Maar de coach vindt gelukkig altijd een oplossing. Tegen Lokeren lieten we zien dat we ook zonder een aantal bepalende spelers erg goed kunnen voetballen", aldus Milicevic tegen Het Laatste Nieuws.

"Ach, ik ben heel blij voor hen alledrie. Ze verdienden hun transfer. Het frustreert me niet dat ik nog bij Gent speel. Ik genoot te veel om te denken aan een transfer, ik ben ook al iets ouder. Op je 30e een transfer versieren is niet makkelijk, bovendien zijn er niet veel 'fantasy footballers' als ik. Misschien dat er daarom niemand interesse toonde?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties