Reactie Het ergste wat kon gebeuren in zo'n match: Tielemans mogelijk weken/maanden buiten strijd

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 43 reacties
Het ergste wat kon gebeuren in zo'n match: Tielemans mogelijk weken/maanden buiten strijd
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een match die je vrij makkelijk wint, dan hoop je natuurlijk om er blessurevrij door te komen. Maar de Azeri's vlogen er soms met botte bijl in. En Youri Tielemans zou wel eens het grootste slachtoffer kunnen worden.

Zeventien minuten ver in de wedstrijd kwam Tielemans in botsing met een Azeri: knie tegen knie en zijn enkel bleef ook in het gras steken. En dat lijkt het grootste probleem te worden. "Zijn enkel is geblesseerd en zwaar gezwollen", zei Weiler achteraf. "We vrezen voor dagen, misschien wel weken."

Zoals het er naar uitzag, kan het inderdaad een zware blessure zijn. Dat hadden we al door toen Nicolas Frutos uit de kleedkamer kwam, een handdoek op de grond smeet en zwaar met het hoofd schudde. Als de ligamenten van de enkel geraakt zijn, kan Tielemans zelfs maanden aan de kant staan.

Tielemans was aan zijn beste seizoensbegin ooit bezig en is een onvervangbare pion op het middenveld. Hem verliezen zou een grote klap zijn voor Anderlecht. Hij werd onmiddellijk na de wedstrijd naar het ziekenhuis gevoerd om een scan te laten nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties