Tweevoudig Champions League winnaar met Man United vindt een nieuwe club

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Tweevoudig Champions League winnaar met Man United vindt een nieuwe club
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij won vijf landstitels, vier Community Shields, drie League Cups, twee Champions Leagues en twee FA Cups in zijn periode bij Manchester United. Vandaag tekende Wes Brown een contract bij Blackburn Rovers.

Wes Brown zat enkele maanden zonder club, maar heeft met Blackburn eindelijk een nieuwe werkgever gevonden. De voormalige centrale verdediger van Manchester United en Engeland wordt volgende maand 37, maar denkt dus nog niet aan stoppen.

Brown debuteerde in het seizoen 1997/98 in het shirt van Man United. Hij bleef tot 2011 bij de club en speelde in die periode liefst 232 wedstrijden in de Engelse competitie. Na een rijk gevulde prijzenkast verliet hij na vijftien jaar Manchester voor Sunderland.

Meteen in selectie

De vaak gecontesteerde Brown speelde uiteindelijk nog 76 wedstrijden bij Sunderland, maar vorig seizoen kwam hij niet meer van de bank bij The Black Cats.

De club nam afscheid van Brown en de Engelsman leek met pensioen te gaan, maar bij Blackburn Rovers breit hij nu toch een verlengstuk aan zijn carrière. Hij zit dit weekend meteen in de selectie voor het competitieduel tegen Derby County.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties