Maes reageert gelaten na 0 op 9: "Achter de schermen al stront aan de knikker"
Redactie
| 29 reacties

Herman Brusselmans ziet druk op Peter Maes bij Racing Genk toenemen

Maes reageert gelaten na 0 op 9: "Achter de schermen al stront aan de knikker"
Foto: © photonews

Racing Genk liet zich door KV Kortrijk ringeloren: 4-1 werd het in het Guldensporenstadion. En dus is er werk aan de winkel voor Peter Maes en co, al reageerden hij én Thomas Buffel nogal gelaten na de wedstrijd in Kortrijk.

"Als ik dat eerste of dat vierde tegendoelpunt van Genk zie, dan zou ik witheet worden van woede als coach. Ik zou die spelers meteen wisselen", aldus Herman Brusselmans in duidelijke bewoordingen tijdens Stadion op VTM.

"Het was echt amateurisme van de spelers. Dat Peter Maes rustig blijft en het spel soms netjes noemt? Is dat een woord voor een voetbalmatch? We moeten niet zeveren."

Nu zal het gezeik tegen Maes beginnen

Ook Boskamp ziet de druk stijgen: "Nu zal het gezeik tegen hem beginnen. De vragen beginnen te komen, de pers drukt er op. Het gaat ook niet goed met De Condé en Janssens, dus vandaar dat hij ook vraagt aan de club om er zich achter te scharen."

Waarop Brusselmans gevat repliceerde: "Dat hij zo rustig reageerde is ook een teken dat er intern iets rommelde, er zit achter de schermen al wat stront aan de knikker."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties