Manager Henkinet slaat terug: "We laten ons niet doen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Manager Henkinet slaat terug: "We laten ons niet doen"
Foto: © photonews

Furieus, zo kan je momenteel het gevoel van Kismet Eris, de manager van Laurent Henkinet, beschrijven. Hij kan het ontslag van de doelman maar moeilijk verteren.

Henkinet werd op staande voet ontslagen door Waasland-Beveren nadat duidelijk werd dat hij gokte op een wedstrijd waarin hij zelf meespeelde. Henkinet gokte overigens op een overwinning van zijn eigen team.

Eris geeft echter aan dat beloftes niet nagekomen werden. "De voorzitter had me gezegd dat hij de speler niet zou schorsen indien het parket of de Belgische voetbalbond dat niet deden, hij heeft zijn woord gebroken", aldus de manager bij La Dernière Heure.

We hoeven de liefdadigheid van de voorzitter niet

-Kismet Eris

"Bovendien zagen de bestuurders gewoon een kans, ze hadden een doelman teveel. Er werd nog voorgesteld om zijn contract voor 25.000 euro te ontbinden, maar dat wezen we af. Hij ging net een lening aan voor een huis én zijn vriendin is zwanger", ging Eris door.

Toch bood de voorzitter nog zijn hulp aan. "Dat klopt, maar ze gaan Laurent nog meer dan zijn resterend contract moeten uitbetalen. We laten ons niet doen en we hoeven zijn liefdadigheid niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties