Gek van Bailey, maar... "Als je dat doet, ben je niet goed bezig"

Redactie
| 3 reacties
Gek van Bailey, maar... "Als je dat doet, ben je niet goed bezig"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het talent van Leon Bailey staat niet ter discussie. De golden boy van Racing Genk is een verrijkking voor de Jupiler League. Maar Johan Boskamp stelt als analist wel vragen bij zijn motivatie.

Boskamp is ook gek van Bailey. "Iedereen is het erover eens dat Bailey een geweldig talent is. Hij werd niet voor niks genomineerd voor de Europese Golden Boy. Voor types als Bailey kom je naar het stadion", zegt hij in Het Belang van Limburg.

Maar soms lijkt de jongeling er geen zin in te hebben. "Hij heeft een actie, de snelheid en een goed schot, toch is het nog te vaak alles of niks bij hem. Hij is nog jong, maar als je de ene week geweldig bent en de andere week niets laat zien, ben je niet goed bezig."

Hij kiest zijn wedstrijden uit

Johan Boskamp

"Hij kiest een beetje zijn wedstrijden uit, dat kan niet meer. In het hedendaagse voetbal moet je elke wedstrijd opnieuw vol gas geven. Zit je eens niet lekker in de match, dan moet je maar proberen om voor de rest te werken en er in ieder geval voor zorgen dat je directe tegenstander een lastige avond heeft. Dat ontbreekt nu nog bij hem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties