Anderlecht kan en zal domineren in aanvallend opzicht, maar... "De vraag is: kan de defensieve stabiliteit er nog komen?"

Redactie
| 8 reacties
Anderlecht kan en zal domineren in aanvallend opzicht, maar... "De vraag is: kan de defensieve stabiliteit er nog komen?"

RSC Anderlecht kocht deze zomer een knappe aanval bij elkaar. Manco blijft echter de achterhoede nadat de komst van Rode Duivel Nicolas Lombaerts uiteindelijk niet doorging.

Ook ex-voetballers met jaren op de teller in de Jupiler Pro League, Karel D'Haene en Tim Smolders, hebben hun twijfels bij de sterkte van de paars-witte defensie.

"Er is veel aanvallend geweld en zodra de ploeg draait, verwacht ik er wel veel van, maar de defensieve stabiliteit is er inderdaad nog niet en de vraag is: kan het er nog van komen?", aldus D'Haene in Sport/Voetbalmagazine.

Als en misschien

De Brusselse achterhoede kampt vooralsnog met enkele geblesseerden. Eens die terug zijn, heeft coach René Weiler extra keuzemogelijkheden.

"Ergens ligt daar wel een pijnpunt, maar als Appiah terugkeert, kan Uros Spajic centraal komen en misschien keert Olivier Deschacht nog terug en komt Bram Nuytinck in een betere vorm terug. Maar dat is veel 'als' en 'misschien' natuurlijk", beseft Smolders.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties