Keert Victor Vazquez binnenkort terug naar de Belgische competitie?

Redactie
| 12 reacties
Keert Victor Vazquez binnenkort terug naar de Belgische competitie?
Foto: © SC

Het gaat niet al te best met Victor Vazquez. De Spaanse spelmaker die vorige winter Club Brugge inruilde voor de Mexicaanse zon, ligt in de lappenmand en mag zijn huidige club Cruz Azul ook verlaten.

Vorig seizoen al had Vazquez het moeilijk om zich echt door te zetten in de Mexicaanse competitie. De Spanjaard was geen titularis en scoorde in totaal slechts één doelpunt. Dit seizoen loopt het niet veel beter. Mede door blessureleed speelde Vazquez nog maar 359 minuten.

De inmiddels 29-jarige Vazquez sukkelt al sinds april vorig jaar met knieproblemen, en de laatste tijd staken die problemen opnieuw feller de kop op. De middenvelder reisde dan ook naar Spanje af voor een second opinion.

Cruz Azul wil meewerken aan transfer

Dat neemt niet weg dat het verhaal van Vazquez bij Cruz Azul zo goed als helemaal geschreven is. Het jeugdproduct van FC Barcelona mocht afgelopen zomer al vertrekken bij de club, maar toen bleek Standard niet concreet genoeg.

Wie weet komt er binnenkort wel een nieuwe Belgische club op de proppen, al wilde Vazquez zelf daar nog niets over kwijt bij ESPN: “Ik ga voorlopig niets over mijn situatie zeggen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties