Ontslag Vanderbiest sloeg bij de Antwerp-spelers onverwacht in: "Ik dacht dat hij nog enkele weken zijn kans zou krijgen"
Dirk Pieters en Redactie vanuit Antwerpen
| 4 reacties

Steve Colpaert zag het ontslag van Fred Vanderbiest niet aankomen

Ontslag Vanderbiest sloeg bij de Antwerp-spelers onverwacht in: "Ik dacht dat hij nog enkele weken zijn kans zou krijgen"
Foto: © SC

Royal Antwerp FC nam na de nederlaag bij Lierse SK afscheid van Fred Vanderbiest. Een ontslag dat ook de spelersgroep van de Great Old niet meteen zag aankomen.

"Ik had niet verwacht dat Vanderbiest nu al moest vertrekken", gaf aanvoerder Steve Colpaert vrijdag op de persbabbel toe. "Ik had verwacht dat hij nog enkele weken zijn kans zou krijgen. Maar je weet dat men op Antwerp resultaten wil zien. Als die achterwege blijven, is de coach het eerste slachtoffer."

"Speciaal met Wim aan het hoofd"

Colpaert wil tegen OH Leuven zondag vertrouwen opdoen en snel de knop omdraaien. Mét Wim De Decker aan het hoofd. "Het is speciaal om Wim als trainer te hebben", geeft de verdediger toe.

"De groep heeft zich snel aangepast en we weten wat ons zondag te doen staat. Er hing toch andere sfeer rond de training. Het gevoel zit terug goed bij alle spelers om snel uit het dal te kruipen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties