Kritiek op werking medische staf Rode Duivels: "Niet gelukkig, want hij werd niet intensief behandeld"

Redactie
| 2 reacties
Kritiek op werking medische staf Rode Duivels: "Niet gelukkig, want hij werd niet intensief behandeld"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij hoopte tijdens de vorige interlandbreak vurig op een kans bij de Rode Duivels, maar door een blessure kon Thorgan Hazard niet in actie komen bij de nationale ploeg. Ook afgelopen weekend - bij Borussia Mönchengladbach - moest de aanvallende middenvelder aan de kant blijven.

Zeer tot onvrede van zijn coach. “We zijn niet zo gelukkig over de evolutie van de blessure van Thorgan Hazard”, noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van Gladbach-coach André Schubert. “Hij werd bij zijn nationale ploeg behandeld, maar, volgens wat ik begrijp, niet zo intensief.”

“Bij zijn terugkeer hebben we eerst een MRI gemaakt. Die bracht niks anders aan het licht dan die kneuzing, respectievelijk irritatie. We hopen dat de irritatie snel wegebt”, voegde de coach van de Duitse subtopper er nog aan toe.

"Thorgan werd voltijds, continu behandeld"

Geert Declerq, dokter bij de Rode Duivels, reageert verbaasd. “Thorgan is voltijds bij de Rode Duivels geweest en hij werd voltijds, continu behandeld”, aldus Declercq in de krant. “Hij heeft de blessure ook niet opgelopen bij de Rode Duivels. Hij is zo aangekomen. En we hebben meteen na zijn aankomst een MRI laten nemen om de diagnose te stellen.”

“Over de aard van de blessure kan ik mij niet uitlaten, want dat hoort tot het medisch geheim. Ik vermoed dat de reactie van de coach van Borussia vooral ingegeven was door ontgoocheling.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties