Preud'homme voor Porto: "Het kampioenschap blijft belangrijker"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Preud'homme voor Porto: "Het kampioenschap blijft belangrijker"
Foto: © photonews

Morgen moet Club Brugge tegen FC Porto zijn laatste kansen op Europese overwintering uitspelen. Blauw-zwart kan mits winst zelfs naar de derde plaats, over Porto springen. Maar de nadruk ligt bij Michel Preud'homme nog steeds ergens anders.

Preud'homme is meer realist dan de dromers onder ons. Voor vele fans is het belangrijk om eerst eens prestige te halen in Europa, maar Preud'homme weet dat het weinig opbrengt om alles op de Champions League te zetten.

"Voor ons op termijn is het kampioenschap belangrijker. Maar we spelen nu de Champions League en het is ook belangrijk dat we punten pakken. Op het einde van het seizoen, als je het me dan vraagt, zal het kampioenschap belangrijker zijn", zei Preud'homme vandaag op zijn persconferentie.

Preud'homme wil wel een goed figuur slaan, wat tot nu toe niet lukte.

"De druk is van buiten gezet. Alles is relatief: we hebben altijd iets te verliezen. Er is altijd druk op een bepaald moment. We wilden een goed figuur slaan en spijtig genoeg is dat tot nu toe niet gelukt. Hopelijk geraken we nu uit de hoek waar de klappen vallen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties