Anderlecht ziet verhuurde speler ontploffen: Trezeguet is dé ster van Moeskroen

Anderlecht ziet verhuurde speler ontploffen: Trezeguet is dé ster van Moeskroen

Mahmoud Trezeguet is bezig al het goede dat er in Egypte over hem gezegd werd te bewijzen... bij Moeskroen. In Anderlecht kreeg hij amper kansen, maar zaterdagavond was hij alweer de uitblinker tegen Genk.

Er werd deze zomer beslist bij Anderlecht om Trezeguet te verhuren. Het plan was om hem naar een ploeg te sturen die tegen degradatie zou kampen om hem mentaal sterker te maken. In Anderlecht leefde bij sommigen immers het idee dat hij te veel bevestiging nodig had. Maar het doet natuurlijk wat met je zelfvertrouwen als je van Egypte als ster naar België afzakt en amper aan de bak komt.

Bij Moeskroen geeft Glen De Boeck hem alle vrijheid om het spel van de Henegouwers te bepalen en dat rendeert dan ook. Trezeguet was tegen Genk weer goed voor een goal en een assist. Dat brengt zijn seizoenstotaal op twee goals en drie assists in zes matchen. Een meer dan mooie statistiek die voorlopig niemand die bij Anderlecht op zijn positie speelt kan voorleggen.

Bij Moeskroen is hij de man die het spel bepaalt.

Trezeguet is een speler waar mensen voor naar het stadion komen, want hij heeft die verrassende bewegingen in huis. Maar dat weten ze bij Anderlecht ook, want anders hadden ze geen twee miljoen neergelegd om hem definitief te halen. Al blijft de vraag of hij meer kansen gaat krijgen als hij volgend seizoen terugkeert...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties