Verhaeghe dekt zich toch al wat in: "Tegen de sterkste tegenstander uit de groep"

Redactie
| 7 reacties
Verhaeghe dekt zich toch al wat in: "Tegen de sterkste tegenstander uit de groep"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond is het erop of eronder voor Club Brugge. Dat beseft ook Bart Verhaeghe, die zich wel al indekte tegen een mogelijk slecht resultaat. Maar hij heeft gelijk als hij zegt dat Club gehandicapt aan de start komt.

Verhaeghe ziet dat het moeilijk wordt. "We spelen tegen de sterkste tegenstander in onze groep", zei Verhaeghe aan VTM. "Bovendien hebben we zeven gekwetste spelers. Ik blijf echter positief. De laatste tijd brengen we goed voetbal. De mentaliteit bij de groep is nog steeds optimaal. Laten we hopen dat we in onverwachte omstandigheden iets mooi kunnen verwezenlijken."

Al zal Club niet voor een vol huis aantreden. . "Dat is een beetje eigen aan de Champions League. Het is laat op de avond en bovendien wordt de wedstrijd live uitgezonden. Ik denk dat alle ploegen in Europa daar last van hebben. Aan de sfeerbeleving zal dat echter niets veranderen. Ik hoop dat we geschiedenis kunnen schrijven. De spelers beseffen dat ook. We gaan voluit voor de derde plaats en het bijhorende ticket voor de Europa League. Dat is heel waardevol."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties