Win nu een fabuleus game via onze site en verleg je horizon
Redactie
| 0 reacties
Win nu een fabuleus game via onze site en verleg je horizon

Ken jij Forza Horizon 3 al? In het spel kan je werkelijk alles. Heel Australië rondrijden met de mooiste auto's? Het kan! En wij geven liefst 3 games weg. Hoe? Dat kan je HIER te weten komen.

Jij bent de baas van het Horizon Festival. Pas alles aan, huur vrienden in en ontsla ze en verken Australië met meer dan 350 van de beste auto's ter wereld. Geniet van auto's, muziek en de vrijheid van de open weg en ga jouw Horizon tegemoet. Hoe je er komt, mag je helemaal zelf weten.

Verken Australië, de grootste Horizon-wereld ooit

Rij door de gigantische woestijnen en rotsachtige canyons van de Outback naar weelderige, groene regenwouden, zandstranden en de schitterende wolkenkrabbers van de Australische stad Gold Coast.

350 van de beste auto's ter wereld

Elke auto is tot in het kleinste ForzaVista-detail nagemaakt en beschikt over een volledig interieurzicht, werkende verlichting en ruitenwissers. Daarnaast zijn er nieuwe voertuigtypen die rijervaringen mogelijk maken die compleet nieuw zijn voor Forza.

Ontdek nieuwe autogameplay

Danger Sign Jumps, Convoys en Drift Zones; enkele voorbeelden van de nieuwe, spannende rijuitdagingen die je te wachten staan. Doe mee aan spannende Showcase-events waarin je met je auto uitkomt tegen powerboats en zelfs een gigantische zeppelin!

Huur vrienden in en ontsla ze

Jij bent de baas. Huur de Drivatars van je vrienden in om nieuwe fans te verdienen en je festival uit te breiden en vorm konvooien met ze om samen de wereld te verkennen, zelfs als ze zelf niet online zijn. En als ze geen fans opleveren, kun je ze ontslaan!

Pas alles aan

Horizon Blueprint geeft je de mogelijkheid om elk aspect aan te passen van de events, kampioenschappen en Bucket-List-uitdagingen. Tegelijkertijd dag je je vrienden uit om het beter te doen dan jij. Kies je coureur, ontwerp je eigen kleurstellingen en nummerborden, voeg nieuwe bodykits toe en bepaal zelfs hoe je claxon klinkt.

- Luister naar jouw muziek tijdens het rijden - Kies uit een van de acht verschillende radiozenders of maak zelf een zender aan met muziek uit jouw collectie met Groove Muziek.
- Begin online aan een auto-avontuur - Met de onlinecoöp voor 4 spelers kun je voor het eerst met je vrienden genieten van de afwisseling, strijd en beloningen van een Horizon-carrière.
- Sla je slag in het Auction House - Vind zeldzame auto's en prachtige kunstwerken die door de getalenteerde leden van de Forza-community zijn gemaakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties