Reactie Kara Mbodji wil van geen gebrek aan mentaliteit horen: "Brugge sterker? Nee..."

Kara Mbodji wil van geen gebrek aan mentaliteit horen: "Brugge sterker? Nee..."
Foto: © photonews

Anderlecht incasseerde twee gemakkelijke doelpunten in Jan Breydel, maar het was niet naar de centrale verdedigers dat er moest gekeken worden. De middenvelders deden hun verdedigend werk niet te best en aanvallend was het huilen met de pet op.

En dan kom je al snel uit bij een gebrek aan mentaliteit. Want Brugge was heer en meester in eigen huis. Het devalueerde Anderlecht even tot een meeloper. "We wisten dat ze de eerste twintig minuten hoog gingen pressen", zei Kara Mbodji. "Maar we waren niet oplettend genoeg ondanks die waarschuwing. We zijn elke helft slecht begonnen. We moeten onze fouten erkennen."

De Senegalese verdediger wil echter niet van een gebrek aan mentaliteit horen. "Nee, daardoor hebben we niet verloren, maar wel door een gebrek aan oplettendheid en concentratie. Dat heeft ons duur gekost. Het waren de details die het verschil gemaakt hebben."

Details? Anderlecht zat nooit echt in de match. "We moeten geen excuses zoeken", antwoordde Kara. "We moeten blijven werken aan die mindere punten. Brugge sterken? Nee, maar wij hebben hen de kans gegeven om te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties