Vandenbempt moest door gênant incident de strijd staken tijdens Club Brugge-Anderlecht
Redactie
| 0 reacties

Peter Vandenbempt moest door gênant incident de strijd staken tijdens Club Brugge-Anderlecht

Vandenbempt moest door gênant incident de strijd staken tijdens Club Brugge-Anderlecht
Foto: © Photonews

Geen Peter Vandenbempt meer op de radio tijdens de tweede helft van Club Brugge-Anderlecht. De radiocommentator begon nog wel vol goeie moed aan de kraker, maar moest zich tijdens de rust laten vervangen door een collega.

Wie zondagnamiddag Club-Anderlecht via de radio volgde, zal het ongetwijfeld gemerkt hebben. Peter Vandenbempt begon met een hese stem aan de kraker, en na de rust gaf zijn collega Johan De Caluwé commentaar.

Opgesloten in toilet

Niet dat Vandenbempt ziek was. Neen, de radioman had de hese stem opgelopen na een gênant incident. “Ik had eind vorige week verslag uitgebracht van Donetsk-Gent in het Oekraïense Lviv. Ik raakte opgesloten in het toilet van mijn hotelkamer”, doet Vandenbempt zijn verhaal in Het Nieuwsblad.

“Ik begon te roepen, maar niemand hoorde mij. Daardoor moest ik steeds luider roepen, drie kwartier lang. Pas toen meldden de collega’s en het hotelpersoneel zich eindelijk in mijn kamer. Twee seconden voordien had ik mezelf bevrijd. Absoluut geen leuke ervaring waardoor ik dus twee dagen stemproblemen heb gehad. Gelukkig was Johan De Caluwé er.”

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties