Analisten staalhard: "In 50 jaar niet zo'n slechte match gezien van Anderlecht" en "Willen ze de trainer buiten knikkeren?"

Analisten staalhard: "In 50 jaar niet zo'n slechte match gezien van Anderlecht" en "Willen ze de trainer buiten knikkeren?"
Foto: © photonews

Zelden gezien. Nog nooit gezien misschien zelfs. De manier waarop Anderlecht ten onder ging op de Freethiel was werkelijk dramatisch te noemen. Ook de analisten hadden geen enkel positief woord meer veil voor paars-wit.

Herman Brusselmans nam in Stadion meteen het woord: "Ik kijk al 50 jaar naar Anderlecht en de tweede helft was het slechtste dat ik ooit gezien heb van paars-wit. Een ontelbaar aantal slechte passes, geen enkel verband tussen twee spelers, niks. Er was ook geen enkele drive, ‘dash’. Echt 0,0000.”

Als je niet beter zou weten, dan zou je denken dat de spelers de trainer willen buitenknikkeren

En ook Johan Boskamp snapte er niets van: “Het loopt al een tijdje niet echt goed, maar dit was echt het dieptepunt. Als ik niet beter zou weten, dan zou ik denken dat ze de trainer willen buitenknikkeren. Geen samenhang, niemand werkte voor elkaar. Het was niet om aan te gluren."

"Zo verschrikkelijk slecht, echt niet normaal. Het is heel erg onbelangrijk. Zoiets kan echt niet. Ze kregen de tijd om op te bouwen tegen tien man en maakten er werkelijk niets van. Dit kan echt niet, dit is een dieptepunt", aldus de Nederlandse analist bijzonder scherp voor zijn ex-ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties