Reactie De onbetwiste man van de match op de Freethiel: "Maar ik heb spijt"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Beveren
| 1 reacties
De onbetwiste man van de match op de Freethiel: "Maar ik heb spijt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alle tien de spelers van Waasland-Beveren mochten een medaille krijgen voor moed en zelfopoffering, maar eentje stak er bovenuit. Er was weinig twijfel over wie er 'man van de match' was: Siebe Schrijvers.

Schrijvers dirigeerde, liep, recupereerde en was beslissend met twee assists. "Er zijn tien mannen van de match", zei Schrijvers achteraf. "Dit is een overwinning op karakter. Het was wel even schrikken na die rode kaart na een halve minuut. Ik ben enorm fier op mijn ploeg na zulke hectische dagen. Het is enkel spijtig dat we dit de voorbije matchen niet konden tonen."

Ik zit echt met een dubbel gevoel

Want in alle euforie vergat Schrijvers ook niet zijn ex-coach, Stijn Vreven. "Het is niet zo dat we dit hadden opgespaard voor de match tegen Anderlecht. Ik zit echt met een dubbel gevoel. Ik geniet hier wel van, maar met Stijn hadden we vandaag ook gewonnen", aldus Schrijvers. "Ik heb nog contact met hem gehad na zijn ontslag. Spijtig dat we dit vorige week niet konden."

Over zijn eigen prestatie mocht hij ook tevreden zijn, al wou hij daar niet te veel over praten. "Ik probeer mijn best te doen. Ik ben wel blij met mijn twee assists hoor, maar dit is te danken aan de hele ploeg. Dat is om trots op te zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties