Reactie Bruno scoort, maar lijkt nu al ontevreden: "Ik doe wat ik kan in drie minuten"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 16 reacties
Bruno scoort, maar lijkt nu al ontevreden: "Ik doe wat ik kan in drie minuten"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook voor Massimo Bruno was het zijn eerste goal na zijn terugkeer naar Anderlecht. De publiekslieveling ging vieren voor de spionkop, maar achteraf verdween de glimlach. Zo tevreden is hij immers niet. Je zou hem zelfs wat kregelig kunnen noemen.

Bruno mocht even voor tijd invallen tegen Mainz, maar hij maakte wel de meest dolle minuten van de match mee. "Die score is overdreven", knikte hij. "We zijn vooral heel realistisch geweest. Het keerpunt in de match was het derde doelpunt. Zelfs al hadden ze nog kansen die ons in moeilijkheden hadden kunnen brengen."

Massimo Bruno est allé fêter son but avec les supporters

Bruno scoorde de vijfde goal in de weinige speeltijd die hij kreeg. "Dat doet deugd, ik kan het niet anders zeggen." Maar je voelde dat er meer aan de hand was. "Ik kreeg weinig kansen om me te laten zien. Het is moeilijk om in drie minuten iets te doen. Vanavond stond ik gewoon op de juiste plaats."

Ik wil van die bank af - Massimo Bruno

Naast een titularisplaats tegen OHL in de Beker en eentje tegen Westerlo moet Bruno zich vooral tevreden stellen met invalbeurten. "Iedereen heeft doelstellingen in de kern, maar op de bank blijven zitten is er niet één van mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties