Vanhaezebrouck verliest lach niet: "Lijk ik op hobbit? Goed teken, want ..."

Vanhaezebrouck verliest lach niet: "Lijk ik op hobbit? Goed teken, want ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Oekraïne is Hein Vanhaezebrouck al enkele weken het middelpunt van de belangstelling. De plaatselijke pers vindt namelijk dat hij erg lijkt op een personage uit Lord of The Rings. En daar gingen ze dan ook lustig op voort tijdens de persconferentie na de 3-5 tussen Gent en Shakhtar Donetsk.

Vanhaezebrouck had positieve dingen gezien, ondanks de 3-5 nederlaag. En dus kon er ook een lachje af, toen een vrouwelijke journaliste uit Oekraïne het woord nam.

Teken dat ik er nog goed uitzie op mijn leeftijd

Ze vroeg hem naar de gelijkenis tussen hem en Samwise 'Sam' Gamgee (Gewissies in de nederlandstalige versie, nvdr) uit de trilogie The Lord of The Rings. Toegegeven: Hein Vanhaezebrouck heeft wel wat weg van Sean Astin, de acteur die gestalte geeft aan de hobbit in de filmreeks.

"Ik ben heel blij met die vergelijking", aldus een lachende trainer van AA Gent. "Want die man was er toen vermoedelijk 25 en ik ben er 52. Als ik op hem lijk, is dat een teken dat ik er nog goed uitzie voor mijn leeftijd." Voor de volledigheid: Sean Astin is nu 45, dus tentijde van de verfilmingen een prille dertiger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties