Lukaku wordt het hof gemaakt én heeft droomclub, Koeman beseft: "Wordt moeilijk vervanger te vinden"

Redactie
| 9 reacties
Lukaku wordt het hof gemaakt én heeft droomclub, Koeman beseft: "Wordt moeilijk vervanger te vinden"
Foto: © photonews

Romelu Lukaku blijft gelinkt worden aan clubs met naam en faam zoals Bayern München, Juventus en Chelsea. Ronald Koeman wil zijn spits ten alle prijzen houden, maar beseft dat het moeilijk wordt. "Voor het einde van het seizoen zal hij niet vertrekken."

Everton is nog steeds van plan om Lukaku een nieuw contract voor te stellen. Daarmee zou hij 150.000 euro per week gaan verdienen en zo de bestbetaalde speler van de club worden. Bijna 8 miljoen op jaarbasis, wow. Maar voldoende? Het nieuwe contract is in ieder geval nog niet getekend.

Koeman beseft ondertussen al dat het moeilijk zal worden om zijn poulain te houden: "We gaan er alles aan doen, maar hij is ambitieus. En het wordt erg lastig om een vervanger te vinden van zijn kaliber", aldus de Nederlandse coach van Everton voor het treffen met Chelsea.

Daar wil Lukaku misschien wel (op termijn) het mooie weer gaan maken en het ongelijk bewijzen van Mourinho. Maar ook andere Europese topclubs azen op de handtekening van Big Rom. Het wordt sowieso een drukke transferzomer, een wintertransfer staat momenteel (nog) niet op stapel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties