Sprokkels 7/11: deze Poolse scheidsrechter moet Nederland-België in goede banen leiden

Redactie
| 1 reacties
Sprokkels 7/11: deze Poolse scheidsrechter moet Nederland-België in goede banen leiden
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Clubvoetbal, Europese bekers, de Croky Cup en de Rode Duivels. De verschillende competities volgen mekaar dit najaar in sneltempo op. Met dagelijks tal van nieuwtjes die we voor jullie bundelen in onze sprokkels.

  • De 35-jarige Szymon Marciniak moet de 'Derby der Lage Landen' in goede banen leiden. Voor de Pool is het de eerste keer dat hij een wedstrijd tussen Nederland en België fluit.
  • Juan Carlos Garrido heeft een nieuwe club. De voormalige trainer van Club Brugge gaat in Saoudi-Arabië aan de slag bij promovendus Ettifaq. Dat maakte de Spaanse coach zelf bekend via zijn twitterpagina.
  • Het seizoen van Floriano Vanzo zit er mogelijk op. De speler van Waasland-Beveren zou zijn kruisband gescheurd hebben, waardoor hij maanden buiten strijd zal zijn. Dat weet het Het Laatste Nieuws.
  • KRC Genk speelt deze week (donderdag) een oefenmatch tegen PSV. Een mix van eerste ploeg en beloften zal het opnemen tegen… een mix van eerste ploeg en beloften. De wedstrijd gaat door in Eindhoven.
  • Sporting Lokeren en Zulte Waregem zoeken het dichter bij huis. Beide ploegen nemen het donderdag tegen elkaar op in Lokeren. De wedstrijd gaat door om 15 uur.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties