Reactie Moet Verdier naar reviewcommissie? "In mijn ogen was dat gewoon natrappen"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Lokeren
| 7 reacties
Moet Verdier naar reviewcommissie? "In mijn ogen was dat gewoon natrappen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren en KV Mechelen hielden elkaar zaterdagavond op een scoreloos gelijkspel. Nicolas Verdier zorgde voor één van de opvallendste fases uit een wedstrijd die voor het overige weinig om het lijf had.

In de eerste helft pakte Verdier uit met een panna aan het adres van Lokeren-verdediger Mijat Maric, maar die zette een blok en veroverde zo de bal. Een teleurgestelde Verdier wilde Ingason meteen erna de bal ontfutselen en maakte een vreemde trapbeweging.

Het had verdacht veel weg van natrappen, maar scheidsrechter Bart Vertenten greep niet in. De arbiter had het wel degelijk gezien en gaf Verdier niet veel later een waarschuwing. Zijn kaarten hield Vertenten evenwel op zak.

"In mijn ogen was het natrappen van Verdier"

Koen Persoons stond op de eerste rij bij de fase en maakte zich serieus kwaad tijdens de match. “In mijn ogen was dat gewoon natrappen van Verdier. Ik ging verhaal halen bij de scheids, maar die zei dat Verdier niemand raakte. Als er op dat moment rood wordt getrokken, krijg je misschien een andere match.”

Uiteindelijk bleef het elf tegen elf en bleef de 0-0 op het scorebord staan.“Maar ach... Gelukkig heeft Verdier niemand geraakt. Dat is nog het belangrijkste”, besloot Persoons na afloop van de wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties