Moet Gent vrezen voor Foket? "De onderhandelingen sprongen af"

Redactie
| 0 reacties
Moet Gent vrezen voor Foket? "De onderhandelingen sprongen af"
Foto: © photonews

Rode Duivel worden én meteen een helft mogen spelen, het doet wat met een mens. Het doet echter nog meer met de marktwaarde van de speler in kwestie. Zo ook bij Thomas Foket, waar Gent leek te talmen met de contractverlenging.

"Laat ons vooral rustig blijven onder deze situatie", aldus Michel Louwagie in Sport/Voetbal Magazine. "We kennen Thomas voldoende; Hij speelde al ongeveer honderd wedstrijden voor AA Gent. Dit zal hem niet veranderen en geen verschil maken", lijkt Louwagie zeker van zijn stuk.

De onderhandelingen sprongen na één gesprek af

"We spraken al af om zijn bestaande verbintenis te verlengen, maar kwamen nog niet tot een overeenkomst", ging Louwagie verder. De buitelandse interesse wimpelde hij eerder al af. "Er was interesse om hem te huren, maar daar doen wij niet aan mee."

"De onderhandelingen sprongen na één gesprek af", geeft Gunter Thiebaut mee in hetzelfde blad. "De visie over de sportieve meerwaarde van Thomas en het financiële voorstel correspondeerden niet. Wij zien zijn situatie heel anders dan AA Gent dat doet, maar de deur is niet dicht", sloot de zaakwaarnemer af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties