Louwagie verrast vriend en vijand: absolute sterkhouder is eigenlijk geen eigendom van AA Gent

Redactie
| 29 reacties
Louwagie verrast vriend en vijand: absolute sterkhouder is eigenlijk geen eigendom van AA Gent
Foto: © photonews

Het is iets wat ze bij AA Gent liever niet in de media bespreken, maar in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine deed manager Michel Louwagie het nu toch. Eén van de sterkhouders van Gent is eigenlijk geen eigendom van de club...

Zo is Renato Neto nog steeds eigendom van de Braziliaanse club Atlético Monte Azul. Het dossier kwam ter sprake toen het over het contract van Neto ging. De Braziliaan wacht nog op een contractverlenging, maar het feit dat hij geen eigendom is van Gent, verandert de zaken.

“Hij is niet einde contract, want hij behoort nog toe aan een Braziliaanse club”, verklapte Louwagie. “Wij huren hem. Of het onze intentie is hem definitief aan te kopen, blijft een thema dat we liever niet bespreken via de pers. De onderhandelingen zijn volop bezig.”

Gent krijgt voorrang

Marcelo Robalinho, een Braziliaanse spelersmakelaar, komt binnenkort naar België voor de onderhandelingen. “Ik kom naar Gent voor het Europa Leaguedel tegen SC Braga. Dan zal ik met Louwagie – die sowieso voorrang krijgt – discussiëren over Renato.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties