Reactie Yves Vanderhaeghe realistisch na klinkende forfaitcijfers tegen Westerlo: "Wie dit aan de rust voorspelde..."

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Oostende
| 4 reacties
Yves Vanderhaeghe realistisch na klinkende forfaitcijfers tegen Westerlo: "Wie dit aan de rust voorspelde..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende sloot zaterdag zijn heenronde af met een klinkende vijfklapper tegen Westerlo. Maar wie de volledige wedstrijd zag, had nooit durven denken dat de score zo hoog zou oplopen.

De Kustboys klommen al in het openingskwartier op 1-0. Wat nadien volgde tot aan de koffie was niet bepaald sprankelend. "Na de match kunnen we allemaal tevreden zijn, maar wie tijdens de rust had gezegd dat we met 5-0 zouden winnen... Dat zou toch wel héél moeilijk zijn geweest", reageerde coach Yves Vanderhaeghe na afloop.

Het is fijn om te zien dat we ook op stilstaande fases kunnen scoren

Yves Vanderhaeghe

"We kenden veel problemen in de eerste helft. We kwamen niet tot acties en leden te veel balverlies. Dan heb je dat tikkeltje geluk nodig. Dat lukte vandaag met een derde clean sheet."

De eerste twee treffers van KVO volgden na een stilstaande fase. "Het is fijn om te zien dat we op die manier kunnen scoren", ging Vanderhaeghe verder. "Dat is toch een manier om matchen te openen. Over het laatste halfuur ben ik tevreden. Ik kon enkele gemotiveerde jongens inbrengen. Maar de drie punten zijn toch vooral het belangrijkste."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties