Verrassing bij Anderlecht: wordt Dylan Lambrecth de nieuwe Paul Taylor ?

Julien Denoël
| 20 reacties
Verrassing bij Anderlecht: wordt Dylan Lambrecth de nieuwe Paul Taylor ?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanuit tweede amateurklasse bij Luik komt Dylan Lambrecth plots naar ... Anderlecht. Het deed ons denken aan Paul Taylor, die enkele jaren geleden overkwam naar het Astridpark.

Is het profiel van Dylan Lambrecth - de nieuwe aanwinst van Anderlecht - niet een beetje dat van Paul Taylor vroegen wij ons af? Hij kwam in januari 2010 over van Luik naar Anderlecht, nadat de Engelsman 13 keer scoorde in 18 wedstrijden.

Voor Taylor was het misschien wel de laatste kans, nadat hij in Engeland bij verschillende clubs steeds net niet boven water was gekomen.

Ook Dylan Lambrecth kwam met 10 kilogram overgewicht naar Luik. "Anderen kunnen zich aan hem spiegelen", gaf Dante Brogno daarover aan bij Sudpresse. Ploegmaat Romain Dengis ziet in hem een erg vreemde vogel: "We weten nooit wat hij gaat doen. Hij kan dribbelen, schieten of passen: je kan er echt niet op antciperen. Hij heeft grote kwaliteiten, dat zagen we meteen."

Paul Taylor werd snel uitgeleend aan Charleroi om speeltijd op te doen, al werd zijn contract met paars-wit snel opgezegd. Nu is het de vraag wat ze met Lambrecth gaan doen? Een uitleenbeurt aan Luik lijkt het meest logische.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties