Reactie Preud'homme giftig op spelers - "Als je zo slap begint ..." en pers: "Zet het maar op mijn rekening, ik had hem moeten laten starten en zich laten blesseren ... Ze weten niet wat er bij Club leeft!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 28 reacties
Preud'homme giftig op spelers - "Als je zo slap begint ..." en pers: "Zet het maar op mijn rekening, ik had hem moeten laten starten en zich laten blesseren ... Ze weten niet wat er bij Club leeft!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

0 op 15, dat is het droeve bilan van Club Brugge in de Champions League. Tot ongenoegen ook van Michel Preud'homme, die meer had verwacht van zijn spelers in de eerste helft. Hij reageerde ook giftig richting de pers. "Zet het maar op mijn rekening", klonk het.

"Als je zo slap aan de match begint, dan kan je niet anders verwachten tegen een team met zoveel power in het begin van een wedstrijd. Als je dan niet scherp begint, dan weet je dat er problemen komen."

"Ik had ze zo niet het veld ingestuurd, dat klopt. Maar zo'n zaken gebeuren, het is niet de eerste keer in de drie jaar dat ik bij Club Brugge ben dat ik opnieuw power in mijn spelers moet pompen bij de rust of na een bepaald voorval. Je verwacht dit niet op zo'n niveau. Ik kan me niet altijd kwaad maken, het moet van de spelers ook komen. Want ze kunnen het wel."

Bij Q2 vroegen ze ook naar waarom Limbombe misschien niet van bij de aftrap speelde, om zo meer lef in de match te krijgen. Waarop Preud'homme riposteerde: "Zet dat maar op mijn rekening dan. Dat mag je doen, er zijn nog mensen van de pers die dat doen."

"En ze weten niet eens wat er bij Club Brugge leeft. Limbombé mag niet meer spelen, Refaelov is er niet bij, Vormer en nog andere spelers zijn er niet. Maar dit is typisch, altijd op de kleine zaken vitten. Ik had Limbombé moeten laten starten en zich laten blesseren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties